Pénzügyi tanácsadás

A külpiacokon történő megjelenés alapvetően tőke és management kapacitás igényes folyamat. Legyen szó bejáratott üzleti koncepcióval rendelkező kis- és középvállalatokról, vagy dinamikus növekedési célokat kitűző startup vállalkozásról, az expanziós tervek megvalósítása minden esetben kihat a cég likviditási és finanszírozási helyzetére is.

Egy jól megtervezett export stratégia pénzügyi megalapozottsága elengedhetetlen a sikeres piacra lépéshez.  Ehhez járul hozzá a cégünk által nyújtott pénzügyi szakmai támogatás, melynek keretében

  • Összegezzük cége üzleti szegmensének pénzügyi jellemzőit
  • Felmérjük a külpiacra lépés által vállalata számára jelentkező pénzügyi kockázatokat
  • Segítünk eredmény- és likviditásterve elkészítésében

  • Kiszámoljuk a befektetésarányos megtérülést
  • Feltérképezzük a tőkebevonási lehetőségeket
  • Segítünk a megfelelő külső forrás bevonásában, mely lehet ausztriai tőkebefektető, banki finanszírozás vagy támogatás.

Vállalatának ajánljuk

Szolgáltatásunk bejáratott üzletmenettel rendelkező, klasszikus kis- és középvállalatok részére, illetve új, innovatív üzleti elképzelésekkel, magas növekedési potenciállal rendelkező, startup vállalkozások részére is optimális megoldást nyújt.

Sikertényezők

Cégünk által nyújtott pénzügyi szakmai támogatás elősegíti vállalata külpiacira lépéséhez, illetve növekedéséhez szükséges felelősségteljes döntés meghozatalát.

Üzleti potenciál

Egy ismeretlen, export piacon olyan kihívásokkal és nehézségekkel szembesülhet cége, melyeket saját kapacitásaira támaszkodva nem tud legyőzni. Ezekben az esetekben megoldás egy helyi tanácsadó, aki ismeri a célország gazdasági viszonyait, átlátja a finanszírozási lehetőségeket, naprakész a helyi banki és pénzügyi jellemzők tekintetében, illetve széles körű kapcsolati tőkével rendelkezik.

Támogatjuk pénzügyi kérdésekben

Az expanzió számos pénzügyi vonatkozású kérdést vet fel, melyek megválaszolásában rendelkezésére állunk. Sok éves banki és pénzügyi területen szerzett tapasztalatunkkal megtervezzük pénzügyeit, csökkentjük az ebből eredő kockázatokat.

  • Ismerjük a vállalatok különböző életciklusokban felmerülő igényeit
  • Tevékenységünket határokon átívelően, magyarországi személyes konzultációval végezzük
  • Sok éves pénzügyi és banki területen szerzett tapasztalattal rendelkezünk

Kapcsolatfelvétel

Az Ön cégének miben tudunk segíteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot online!
Kapcsolatfelvétel