Külpiacra lépés támogatása

Vállalata sikeres ausztriai terjeszkedése egy megalapozott döntést igényel, melyhez mindenképpen szükséges az osztrák piac jellemzőinek, szereplőinek részletes ismerete, továbbá az export piaci terméknek, szolgáltatásnak a célpiacon elfoglalt szerepe, és létjogosultságának alátámasztása. Vállalata külpiacra lépését támogató szakértői anyag elkészítésével hozzájárulunk ahhoz, hogy Ausztriába irányuló külpiaci stratégiája a megfelelő döntésen alapuljon.

Export piacelemzésünk eredményeként cége konkrét, gyakorlati segítséget kap a külpiacra lépéshez és versenyképes megjelenéshez. 

Átfogó piackutatásunk alapján Ön információkkal fog rendelkezni arról, hogy: 

  • melyek az iparág jellemzői, mennyire telített a piac
  • kik a legmeghatározóbb szereplők, miben erős a konkurencia
  • milyen piacra lépési lehetőségek és korlátok vannak
  • melyek az Ön termékével, szolgáltatásával szemben támasztott vevői elvárások
  • miben tud cége jobb lenni a versenytársaknál
  • mik a sikertényezők és melyek a legjelentősebb kockázatok

Vállalatának ajánljuk!

A külpiac gazdasági és szabályozói területeinek és azok sajátosságainak megismerése egy, az adott országban működő tanácsadó cég által jelentősen csökkenti a tervezett projekt megvalósíthatóságának kockázatát.

Sikertényezők

Az export célpiac magatartásának és a versenyhelyzet részleteinek megismerése által könnyen kalkulálható a befektetés jövedelmezősége, megtérülési ideje.

Üzleti potenciál

Vállalata külpiaci üzleti lehetőségeit bemutató, releváns tényszámokon és gyakorlati ismereteken alapuló piacfelmérő összegzésünkkel támogatást nyújtunk egy sikeres külpiacra lépésre.

Segítünk export törekvései megvalósításában!

Meghallgatjuk az ügyfeleinktől érkező igényeket, nyitottan és konstruktívan állunk az egyedi elképzelésekhez, személyre szabott megoldásokat nyújtunk. Szakértőink által összegyűjtött és rendszerbe foglalt piaci- és iparágjellemzők, piacra lépési lehetőség és korlátok, valamint a versenyhelyzetre irányadó információk birtokában vállalata valós segítséget kap export törekvésinek eléréséhez.

  • Ismerjük a vállalatok különböző életciklusokban felmerülő igényeit
  • Tevékenységünket határokon átívelően, magyarországi személyes konzultációval végezzük
  • Sok éves pénzügyi és banki területen szerzett tapasztalattal rendelkezünk

Kapcsolatfelvétel

Az Ön cégének miben tudunk segíteni? Vegye fel velünk a kapcsolatot online!
Kapcsolatfelvétel